Kategorie: Články

Soutěž o knížku, záložku a klíčenku

soutez-zalozka

 

Pokud si chcete ukrátit čas při čekání na další knihu ze série JFK, dejte si s námi malou soutěž. Je určena nejen fanouškům série, výhra tentokrát nebude úplně zadarmo, ale stojí za to. S mediální podporou internetového magazínu FantasyPlanet hrajeme o knížku, záložku a klíčenku.

Za označením velký fanoušek sci-fi/fantasy si může každý z nás představit rozdílné věci. Od cosplayera, který své nadšení k oblíbeným fantastickým hrdinům vyjadřuje skrze kostýmy na conu, až po fandovství, projevující se stavěním modelů, nebo vyráběním nejrůznějších fanouškovských relikvií.
Petr Totek autor dvou dílů Agenta JFK, který navíc spravuje internetové stránky fanoušků Miroslava Žambocha (MZ-fans.cz), nebo JFK-fans je přesně ten člověk, který zaprodal svou duši fandovství. Vyrobil nespočet záložek, ozdob a artefaktů s motivem JFK, nebo Žambochových knih. Nedávno Petr objevil kouzlo 3D tiskárny a hned se pustil do experimentování. Výsledkem jsou parádní klíčenky a záložky do knih.

Využijeme příležitosti, že se pár těchto hezkých kousků dostalo k nám, a i když je bohužel zatím ticho po pěšině s nějakým dalším dílem JFK, dáme si malou soutěž o starší knížku z této série i o klíčenky a záložku s logem JFK, které Petr vyrobil.


Jaká je soutěžní otázka?
Po zničení Agentury EF se John F. Kovář pohybuje především ve světě, o kterém je známo, že trpí nedostatkem kovů. Podobný, nebo stejný svět se už v jednom ze starších příběhu objevil a bylo to ještě z dob fungování Agentury Kovářů rovnováhy.
Napište nám do neděle 13.3.2022 na email soutez@fantasyplanet.cz
název dílu ve kterém se za fungování Agentury objevil svět s nedostatkem kovů. Pak už jen stačí trocha štěstí a vylosovaný výherce obdrží knížku, dvě klíčenky i záložku.

soutez-zalozka


Vydáno: 7.3.2022 12:49 | 
Přečteno: 816x

Autor: Lmslaver
 | Hodnocení:

Komentáře

Přidat komentář >

icon , Výherce odpovědět
Lmslaver
Docela mě překvapilo, že z došlých 23 odpovědí byly pouze 4 správné.
Odpověď: JFK 22 Vincent Vega.

Vylosovaným výhercem soutěže se stal Zdeněk Šašek, gratulujeme a zasíláme výhru.